De blauwe vinkjes van WhatsApp

28 apr 2019 | Categorie: Applicaties, Internet

WhatsApp wordt inmiddels door miljoenen Nederlanders gebruikt. En ook buiten Nederland is de applicatie erg populair. WhatsApp is inmiddels overgenomen door Facebook en dus was het te verwachten dat er wel een paar veranderingen zouden gaan komen. En dat kwam er bijvoorbeeld dan ook in de vorm van de blauwe vinkjes. Maar wat zijn de blauwe vinkjes van WhatsApp nou precies?

De grijze vinkjes
De grijze vinkjes van WhatsApp konden we inmiddels wel. Één grijs vinkje kwam tevoorschijn wanneer een bericht was verzonden. En twee grijze vinkjes kwamen tevoorschijn wanneer het bericht correct afgeleverd was.

De blauwe vinkjes
Echter zijn de blauwe vinkjes nieuw bij WhatsApp. De blauwe vinkjes laten namelijk weten dat je bericht gezien is. En de blauwe vinkjes laten ook zien dat je bericht gelezen is. Veel mensen struikelen hierover omdat het erg veel sociale druk op legt. Soms kun je gewoon niet meteen reageren op een bericht. Maar nu kunnen mensen wel zien dat je het bericht gezien/gelezen hebt. En verwachten ze misschien wel een reactie op hun bericht.

Tags:
Nog geen reacties.