De cijfers van 6 Inside

26 apr 2019 | Categorie: Showbizz, Televisie

Sinds 7 januari 2019 kun je iedere werkdag om 18:00 uur het televisieprogramma 6 Inside bekijken op televisiezender SBS6. In dit televisieprogramma bespreken Albert Verlinde en Jan Versteegh de dagelijkste gebeurtenissen. Samen met verschillende gasten, ook wel insiders genoemd, worden de gebeurtenissen van de dag besproken en onder de loep genomen. Dit alles met een focus op entertainment, crime, royalty, sport en (social) media.

Het televisieprogramma is nu een aantal weken op SBS6 te zien. In de eerste week had het televisieprogramma gemiddeld 253 duizend kijkers. Dit was al een mager begin. Maar de weken die erna kwamen waren nog slechter. In de derde week van het televisieprogramma had het gemiddeld 170 duizend kijkers. Voor een televisiezender als SBS6 is dit niet acceptabel. Wat duidelijk te zien is aan de kijkcijfers is dat de Nederlandse televisiekijkers geen behoefde hebben, op dit moment, aan 6 Inside.

Door de lage kijkcijfers hebben adverteerders geen interesse om reclametijd te kopen op SBS6. Het is daardoor de vraag wat programmamaker John de Mol gaat doen. Hij kan ervoor kiezen om 6 Inside een ander concept te geven of het van de buis te halen.

Tags:
Nog geen reacties.