Een nieuwe fiets, een moeilijke keuze

23 okt 2014 | Categorie: Shoppen, Sport

Het kopen van een fiets is een lastige keuze. Waar ga jij op letten? Wil je een E-Bike? Of ga je toch nog gewoon voor de traditionele fiets? Voor de herenfiets en voor de damesfiets zijn er ook weer verschillende merken en verschillende soorten modellen. De modellen lopen uit één van klassieke modellen, stoere modellen, elegante modellen tot sportieve modellen. Daarnaast wil je natuurlijk ook een beetje op de prijs letten en vind je €1000,00 voor een fiets eigenlijk veel te veel. Gelukkig heb je al vanaf €200,00 een spiksplinternieuwe fiets.

Voor de duurdere fietsen kun je denken aan Sensa fietsen of Johnny Loco fietsen. Bij een merkfiets zoals Sensa beginnen de prijzen vaak pas bij de €500,00. Dit is dus wel iets meer dan de goedkope en merkloze fiets. Het is natuurlijk wel belangrijk waarvoor je de fiets gaat gebruiken. Je wilt wel een beetje een degelijke fiets hebben als je er dagelijks vele kilometers op zou gaan fietsen. Mocht je nou echt geld teveel hebben dan zou je kunnen gaan voor een Sensa Travel Lite Full voor €979,00. Een dure fiets, maar met een meer dan degelijke prijs kwaliteitsverhouding.

Mocht je nou echt grote afstanden moeten afleggen dan kun je altijd nog kiezen voor een E-Bike. Dit is eigenlijk de nieuwste trend in Nederland en vergemakkelijkt het fietsen. Er zit namelijk een accu in de E-Bike die van tevoren opgeladen dient te worden, zodat je gebruik kan maken van fietsondersteuning. Daarnaast kun je zelf instellen hoe snel je wilt gaan en hoe veel ondersteuning je dus wilt gaan gebruiken van de fietsondersteuning.

Voor iedereen is er wel wat te vinden op het gebied van fietsen. Mocht je toch geen nieuwe fiets willen dan kun nog altijd een tweedehands kopen. Daar betaal je meestal iets minder voor, maar kun je toch een tijdje mee vooruit.

Tags:
Nog geen reacties.