Een simkaart

Een simkaart ontvang je als je normaal abonnement, een sim only abonnement of een prepaid simkaart koopt bij een Telecom bedrijf. De simkaart kun je na ontvangst meestal meteen gebruiken. Echter bij sommige Telecom bedrijven moet je eerst de simkaart activeren om er daarna gebruik van te kunnen maken.

Wat is een simkaart?
Op een simkaart staan de gegevens van het bestelde Telecom product die je besteld hebt bij het Telecom bedrijf. Heb je dus een normaal abonnement, een sim only abonnement of een prepaid simkaart bestelt. Dan staan alle gegevens van het bestelde Telecom product op het simkaartje. Tevens staat op elke simkaart een simkaartnummer dat bij elke simkaart uniek is en toebehoort aan je simkaart.

Simkaart bestellen
Bij het bestellen van een normaal abonnement, een sim only abonnement of een prepaid simkaart heb je vaak de keuze uit drie simkaart formaten. Zo heb je de normale simkaart, die al heel lang bestaat. Maar tegenwoordig heb je ook nog de micro simkaart, die de middelste versie is onder simkaarten. En heb je de nano simkaart, de kleinste simkaart die je kunt bestellen bij de Telecom bedrijven.

Tags:
Nog geen reacties.