Inbrekers beroemdheden (zwaar) bewapend

21 aug 2014 | Categorie: Showbizz, Televisie

Veel celebraties krijgen er mee te maken: een stalker of een inbreker. Bekende acteurs, actrices, zangers of zangeressen hebben bakken met geld. De keerzijden van die medaille is echter dat er mensen zijn die hen als prooi zien en geld afhandig willen maken. Dit zijn meestal geen kleine jongens en ze komen vaak met groot geschut, blijkt uit de twee onderstaande gevallen.

Sandra Bullock
Sandra Bullock had al jarenlang last van een stalker en recentelijk heeft hij bij haar ingebroken, waarbij hij zichzelf bewapenden met een machinegeweer. De stalker was echter niet geïnteresseerd in haar bezittingen, maar in Bullock zelf. Bullock hoorde de man binnenkomen en vluchten naar haar slaapkamer. Daar heeft ze zich verstopt voor de stalker en de politie gebeld. Ze heeft zich niet verroerd totdat de politie haar te hulp schoot. Gelukkig was haar zoontje niet in het huis aanwezig, maar weg met de oppas. Het was al bekend dat de man haar aan het stalken was en haar agenda schaduwden, maar dat hij hiertoe is staat was, had niemand voor mogelijk gehouden. Gelukkig is de man opgepakt en staat hij binnenkort terecht voor stalken, inbraak en het bezit van een machinegeweer. De man liet later weten Bullock nooit pijn te willen doen. Het enige wat hij wilde was een gesprek met Bullock.

Miley Cyrus
Ook Miley Cyrus is twee maanden geleden slachtoffer geworden van een gewapenden inbraak. De inbrekers hadden het in dit geval ook echt voorzien op haar bezittingen en niet op Cyrus zelf. Twee inbrekers, een man en een vrouw, drongen haar woning binnen met een pistool. Zij zijn een paar dagen later opgepakt nadat de politie het stel in Hollywood herkenden van de camerabeelden. Het pistool is in beslag genomen, wat later ook gestolen bleek te zijn. Na de woning van de inbrekers te hebben doorzocht kwamen ze de spullen van Cyrus tegen, inclusief een splinternieuwe Maserati Quattroporte ter waarde van €75,000. Gelukkig was Cyrus op het moment van de inbraak niet thuis, maar in Europa voor een tournee.

Zo blijkt maar weer hoe belangrijk een goede inbraakbeveiliging is. Enkel een deurdranger zal voor beroemdheden tegenwoordig niet afdoende zijn om gewapenden inbrekers tegen te houden.

Tags:
Nog geen reacties.