Manieren om goedkoper te shoppen

1 aug 2013 | Categorie: Kortingen, Shoppen

In Nederland denkt men hier niet zo vaak aan, maar een manier om goedkoop te shoppen is gebruik te maken van kortingscodes. Deze kortingscodes kun je vaak vinden in folders, maar ook op internet. Verschillende webwinkels zoals de bol.com, H&M en The Body Shop delen regelmatig kortingscodes uit. Deze kortingscodes kun je gebruiken om nog meer korting te krijgen. Ze zijn soms zelfs geldig op artikelen in de uitverkoop. Hierdoor kan de korting flink oplopen. Veel webwinkels kiezen er ook voor om korting te geven op de verzendkosten of om de verzendkosten door middel van een kortingscode gratis te maken.

Er zijn vele websites voor het vinden van interessante aanbiedingen en kortingscodes. Enkele voorbeelden hiervan zijn kortingscode.nl, actiepagina.nl, bespaarmetkorting.nl. Uiteraard dient men wel rekening te houden met de kleine lettertjes en uitzonderingen.

Toch kunt u, als u het slim aanpakt, veel korting krijgen. Het geheim van kortingscodes is dat u op de langere termijn moet denken. U moet niet alleen denken aan wat u vandaag kan doen met uw kortingscode, maar ook of u morgen er misschien iets aan heeft. Zo heeft u vandaag misschien nog genoeg wasmiddel op voorraad, maar deze voorraad is niet eeuwig en zal dus regelmatig aangevuld moeten worden. Op het moment dat er sprake is van een kortingscode kunt u uw slag slaan en flink wat wasmiddel in slaan. Zodat u op het moment dat uw wasmiddel op is, u niet een pak wasmiddel moet gaan halen zonder kortingscode. Dit kan u op de langere termijn vele euro’s besparen.

Tags:
Nog geen reacties.