Rimpelbehandeling met injectables

26 aug 2014 | Categorie: Gezondheid, Mensen

Naar mate je ouder wordt ontstaan er rimpels in het gezicht, in de hals en in de decolleté. Dit is omdat de huid elasticiteit verliest en hierdoor kan zwaartekracht haar effect laten zien. Het is namelijk zo dat door het verlies van de elasticiteit van de huid de zwaartekracht de huid wel naar beneden kan trekken. Dit gaat nu makkelijker aangezien de huid de kracht er niet meer voor heeft om alles nog strak en omhoog te houden.

Nu kan je er uiteraard wel wat tegen doen om de zwaartekracht en rimpels te verslaan. Dit is een rimpelbehandeling met injectables. Het gezicht bestaat uit verschillende zones die behandelt kunnen worden. Zo heb je de lippen, de mondhoeken, de wangen, het voorhoofd en de neus en nog enkele andere zones. Elk van deze behandelingen hebben een andere behandelmethode met injectables. Je hebt de botox behandeling, de filler behandeling en de skinbooster behandeling. Dat zijn allemaal soorten injectables. En al deze soorten hebben ook weer allemaal verschillende soorten onder zich. Je hebt namelijk Botox, Restylane, Radiesse, Juvederm, Prp en nog veel andere soorten injectables. Voor elke zone is er een andere soort injectables nodig.

Het zit namelijk als volgt. Botox mag niet overal worden ingespoten. Want wat botox doet is de spier verlammen. Dit betekent dat als jij botox in bijvoorbeeld jouw lippen laat spuiten, dat jouw lippen voor een maand of zes verlamd zijn. Dus kan jij voor zes maanden of langer niet fatsoenlijk eten. Dit geldt ook voor enkele spieren in het voorhoofd die mogen ook niet verlamd raken. Vandaar dat er dus verschillende injectables zijn. Om het verschil af te maken, is het zo dat botox verlamd is en een filler vult juist op. De naam zegt het al, in het Nederlands is een filler, een vuller. Dus als je een behandeling met injectables overweegt overleg dan goed met de arts en doe ook onderzoek naar de zone(s) die je wilt laten behandelen. Zo weet je precies of je bij een goede arts en/of kliniek zit.

Tags:
Nog geen reacties.