Vakantieplekken in Duitsland

10 aug 2019 | Categorie: Duitsland, Vakantie

Duitsland is een populair Europees vakantieland met vele mooie vakantieplekken. Allereerst is de natuur in Duitsland enorm mooi. Je kunt bijvoorbeeld in vele Duitse natuurgebieden mountainbiken of daar een wandeling in gaan maken. Er zijn meerdere regio’s in Duitsland die erg mooi zijn en de stempel vakantieplek zeker mogen ontvangen.

Ardennen
Als je op zoek bent naar een echte actieve vakantie in Duitsland is de Ardennen een prima vakantieplek. De Ardennen is een echte vakantieplek om verschillende sporten uit te oefenen. Door het grote verschil in hoogtes en de verschillende omstandigheden is de Ardennen voor ieder sportief persoon een uitstekende vakantieplek.

Berlijn
Houw je meer van de cultuur of ga je liever winkelen tijdens je vakantie. Dan is de hoofdstad van Duitsland een perfecte vakantieplek om je vakantie te vieren. In Berlijn kan je vele musea bezoeken en zal je versteld staan van de Berlijnse muur. Tevens zijn in Berlijn vele winkelstraten te vinden.

Moezel
Moezel is ook een vakantieplek in Duitsland waar je, je voldoende kan vermaken. Je kan boottochten maken en varen in de rivier de Moezel. Ook word je omringt door wijngaarden en fantastische fietsroutes. Dit gebied valt onder het laaggebergte en is geschikt voor mensen die een wat rustigere vakantie, maar toch nog enigszins sportief, willen hebben.

Zwart Woud
Zwart Woud is een enorm populaire vakantieplek in Duitsland. Het staat bekend om zijn dichte bossen en mooie wandelroutes. Zwart Woud ligt op de grens van buurtland Frankrijk en daardoor zit je in het laaggebergte en in het hooggebergte. Door de vele bergen in het gebied zijn er ook meerdere meren waar verschillende watersporten uitgeoefend kunnen worden.

Tags:
Nog geen reacties.