Wat is Sitedeals?

11 aug 2013 | Categorie: Internet, Websites

Sitedeals is een website voor onder meer webdesigners, programmeurs, internetmarketeers en andere internethandelaren. Op Sitedeals vind je vraag en aanbod over internet gerelateerde zaken. Veel Nederlanders zijn lid van de website, waar ook veel Belgen te vinden zijn, waar je zaken mee kunt doen. Dankzij het grote ledenaantal is Sitedeals, de grootste website in zijn genre, en is het een levendige website waar veel handel wordt gedreven.

Op Sitedeals kun je bijvoorbeeld een website kopen of verkopen, advertentieruimte aanbieden of investeerders zoeken voor je internet project. Er is ook een speciaal gedeelte waar je kunt discussiëren over onder andere juridische zaken, belastingtechnische zaken of over Google. Bovendien bieden veel ondernemers hun diensten aan op Sitedeals. Voor soms aantrekkelijke prijzen kun je een webdesigner, tekstschrijver, marketeer of programmeur inhuren.

Op Sitedeals geldt er een strenge moderatie waardoor er relatief weinig oplichters actief zijn. Doordat er veel leden zijn, kun je altijd wel iemand vinden, als je op zoek bent naar iemand voor het uitvoeren van jouw internet werkzaamheden.

Tags:
Nog geen reacties.